HOME

Welkom op de site van Cabocon. Wij zijn de naam als tekenbureau voor de staalbouw. Onze specialiteit zijn de projecten welke meer zorg vereisen dan alleen simpelweg op papier zetten. Hierbij streven wij erna ons zo flexibel mogelijk op te stellen om een goede verlenging van uw tekenkamer te zijn. Wij zullen ook de werkvoorbereiding, welke direct verband houdt met het tekenwerk, op ons nemen als u dat wenst.

Naast onze huidige werkzaamheden, gaan wij onze activiteiten uitbreiden:
 
Wij hebben Inventor aangekocht om in eerste instantie onze bestaande klanten beter van dienst te kunnen zijn met werktuigbouwkundig gerelateerde projecten. In de nabije toekomst willen wij deze dienst uitbreiden naar nieuwe klanten welke geheel gerelateerd zijn aan de werktuigbouwkunde.
 
Momenteel zijn wij bezig met een aankoop traject voor een machine tbv Laser Melting. Zodra hier meer informatie beschikbaar over komt, wordt dat middels deze weg kenbaar gemaakt. Mocht u op voorhand al wat meer hierover willen weten,  heeft u interesse in de dienst of wilt u op de hoogte gehouden worden dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Dhr. J.C. Bok (jcbok@cabocon.nl).


© 2019 Cabocon | POWERED BY take2media.nl